Zobrazit větší

Kokosový olej Bio LZS potravinářská kvalita

Nový produkt

Kokosový tuk Bio LZS - potravinářská kvalita

Kokosový olej je největším přírodním zdrojem kyseliny laurové, ze které se v našem těle stává monolaurin – látka která ničí patogenní bakterie a viry

Je také největším přírodním zdrojem MCT tuků, tedy mastných kyselin se středně dlouhými řetězci. Tyto tuky jsou rychlým zdrojem energie

Baleno po 5 kg PP pytli  nebo 1l PET lahvi

Více informací

Zakoupením tohoto produktu získáte až 5275 věrnostních bodů. Za obsah Vašeho košíku získáte celkem 5275 bodů , které mohou být převedeny na slevový kupón v hodnotě 1 055,00 Kč.


505,00 Kč s DPH

  • 1l
  • 5 kg
  • 25 kg
  • 190 kg

Přidat na seznam přání

Platba
Platba

Více informací

Kokosový tuk Bio LZS - potravinářská kvalita

Tradiční národy tropických oblastí, které mají kokosový tuk jako běžnou součást výživy, netrpívají téměř vůbec oběhovými nemocemi. Jejich cévy jsou v pořádku, neucpávají se.

Kokosový olej naopak disponuje mnoha pozitivy:

  • Působí proti plísním, bakteriím, virům
  • Podporuje kardiovaskulární zdraví
  • Podporuje snižování hmotnosti u obézních jedinců
  • Podporuje imunitní systém
  • Podporuje zdravý metabolismus
  • Je okamžitým zdrojem energie bez ukládání do tukových buněk
  • Omlazuje pokožku při vnějším použití (místo tělového mléka nebo jako masážní olej)
  • Podporuje správnou činnost štítné žlázy!
  • Pomáhá bojovat s diabetem II. typu

Ideální tuk na tepelnou přípravu

To všechno jsou účinky dané jeho složením. Kokosový tuk obsahuje převážně nasycené mastné kyseliny, což z něj dělá tuk tepelně stabilní – je tedy ideální na pečení a další kuchyňské úpravy.

Na teplou kuchyni se rozhodně nehodí hojně používané rostlinné oleje, jako je slunečnicový, řepkový, sojový apod., jelikož obsahují nenasycené mastné kyseliny, které za tepla oxidují!

Zdraví příznivé účinky kokosového oleje

Kokosový olej je největším přírodním zdrojem kyseliny laurové, ze které se v našem těle stává monolaurin – látka která ničí patogenní bakterie a viry (např. chřipkový, virus HIV, herpes).

Základní keton v kokosovém oleji je kyselina beta-hydroxymáselná, která je důležitá pro náš mozek. A také má blahodárný vliv na celý náš organismus. Tuto prospěšnou kyselinu beta-hydroxymáselnou obsahuje také máslo
pasoucích se krav, ovcí a koz

Je také největším přírodním zdrojem MCT tuků, tedy mastných kyselin se středně dlouhými řetězci. Tyto tuky jsou rychlým zdrojem energie, v játrech se přeměňují přímo na energii, místo aby se ukládaly. Stimulují také metabolismus, pomáhají se snižováním hmotnosti.

Kokosový olej dokáže nahradit jednoduché sacharidy, jako zdroj rychlé energie. Na konzumaci jednoduchých sacharidů reaguje organizmus nevhodně vysokým vyplavením inzulínu, na MCT tuk nikoliv.

Baleno po 5 kg  v PP pytli vloženém do kartonové krabice nebo 1l PET lahvi

Reviews

Žádný názor zákazník pro tuto chvíli.

Write a review

Kokosový olej Bio LZS potravinářská kvalita

Kokosový olej Bio LZS potravinářská kvalita

Kokosový tuk Bio LZS - potravinářská kvalita

Kokosový olej je největším přírodním zdrojem kyseliny laurové, ze které se v našem těle stává monolaurin – látka která ničí patogenní bakterie a viry

Je také největším přírodním zdrojem MCT tuků, tedy mastných kyselin se středně dlouhými řetězci. Tyto tuky jsou rychlým zdrojem energie

Baleno po 5 kg PP pytli  nebo 1l PET lahvi

11 dalších produktů ve stejné kategorii: